Šta je Vacuum 65 Body?

Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obima tela, koji se upotrebljava na celoj površini tela.

Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Šta se koristi pri Vacuum 65 Body tretmanu?
Tokom tretmana koristi se KREMA, VACUUM KESE i ULJE ZA MASAŽU.

KREMA
Krema (Cremaliporiducenteanticellulite) sadrži kofein, ekstrakt bršljena, etarskog cimeta, kleke, limunove trave, susamovo ulje, mentol.
Sadrži i:
– unilactamin – energetski regenerator kože, aktivan kompleks na bazi aminokiselina, koje podstiču metabolizam duboko u dermu i povećava čvrstinu i elastičnost epiderma;
– sveltam – najnovija generacija derivata kofeina koja blokira proizvodnju masnoća i podstiče njihovo uklanjanje, a ujedno povećava elastičnost kože. Stimuliše razgradnju masnoće, blokira stvaranje novih masnih naslaga i usporava stvaranje novog celulita;
– inoveol EGCG – vezuje slobodne radikale i povećava detoksikaciju kože i sprečava reprodukciju masnih kiselina.

VACUUM 65 BODY je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obima tela, koji se upotrebljava na celoj površini tela.

Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Sam vacuum povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Mehaničkim putem, celulit se pomera ka površini tela, pospešivanjem cirkulacije (limfna drenaža) ubrzava se detoksikacija i oksigenizacija, a vezivno tkivo postaje elastičnije.

ULJE ZA MASAZU

Ulje za masažu je bez parafinskog ulja. U sebi ima bademovog i susamovog ulja, etarskog cimeta, vitamina E. Ulje povećava elastičnost kože nakon tretmana, čineći je baršunastom.

Super Fast Vacuumbody kese su specijalno dizajnirane za ovu vrstu tretmana i imaju veoma važnu ulogu u samom tretmanu. Antibakterijske su i antistatične i, kao takve, bezbedne su za upotrebu.

KAKO DELUJE VACUUM 65 BODY?

Ubrzavanjem metaboličkih procesa u ćelijama i stimulisanjem mikrocirkulacije u koži, primena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 65 mm obima celoga tela:

– razgrađuje celulit, ukljanja naslage poput „pomorandžine kore“;

– deluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na telu;

– inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva;

– pospešuje izbacivanje tečnosti.

Ovim se:

– smanjuje obim tela,

– poboljšava tonus kože,

– daje odličan tonus koži.