HYPERVOLT Najnoviji Revolucionarni Proizvod

Predstavljamo vam najnoviji visokofrekventni “PISTOLJ” za masažu –  HYPERVOLT,od sada i kod nas.
Lagan, prenosni uređaj za masažu koji je jednostavan za korištenje i pruža izvrsne rezultate.

Posebno je delotvoran za ciljanu masažu dubokih tkiva,naslage celulita i u kombinaciji sa maderoterapijom daje izvrsne rezultate.Masaža također djeluje kao preventivno sredstvo, čime se smanjuje opasnost od povreda. Ima 4 različita dodatka , koje se lako zamjenjuju s obzirom na područje masaže, nudeći tako daleko više mogućnosti od normalnog valjka za masažu.

Glavne prednosti masaže s uređajem za masažu Hypervolt efikasno

“razbija” naslage celulita

ublažava bol u mišićima

ublažava ukočenost mišića

poboljšava cirkulaciju

poboljšava mišićnu fleksibilnost.

Redovna upotreba ovog profesionalnog uređaja za masažu efikasno “razbija” naslage celulita, pomaže u smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, lomima čvorova i poboljšanju mobilnosti osobe.

To se koristi za tri svrhe: za “grejanje” ili pripremu za masazu, nakon treninga za brži oporavak (ne dopuštaju mišići ostaju zategnuti nakon dugog treninga), kao i za vreme treninga, čime se poboljšava protok krvi u mišiće.

Hypervolt također može koristiti za ublažavanje boli uzrokovane povredom, koje nisu povezane sa sportom, uključujući artritis, oštećenja živaca i atrofija. Također može pomoći u prekinuti ožiljke od ranijih ozljeda i smanjiti stvaranje mlečne kiseline, čime se smanjuje osecaj nelagodnosti.